Produse

Aer conditionat

Aer conditionat

Suntem specializati in domeniul climatizarii si va oferim servicii de instalare si service pentru aparate de aer conditionat si climatizare efectuate de personal calificat care lucreaza cu scule specifice domeniului.

 Preparatoare apa calda menajera

Preparatoare apa calda menajera

- preparare apa calda pentru gupuri sociale cu dusuri si lavoare pentru industrie, pentru hoteluri, pensiuni, etc., acolo unde este nevoie de un debit mare de apa calda pentru o perioada relativ scurta de timp; - diverse spalari pentru igienizare; - nevoi tehnologice. Avantajele Preparatoarelor de Apa Calda Instant: - randament ridicat datorita functionarii in regim de condensatie; - schimbator de caldura din INOX cu fiabilitate ridicata; - preparare instant de apa calda, descentralizata, fara centrala termica si distributie agent termic; - nu necesita cos de fum; - securitate in exploatare; - posibilitatea de a lucra pana la temperatura de 90 grd. C.

Centrale pe lemn si / sau peleti

Centrale pe lemn si / sau peleti

Pentru clientii care isi doresc o centrala termica pe lemne si / sau peleti , firma noastre le vine in intampinare cu o diversitatea de modele si dimensiuni, astfel incat clientul isi poate gasi centrala termica optima. Pentru detalii tehnice necesare alegerii unei centrale potrivite locuintei dumneavoastra sau alte detalii suplimentare va rugam sa ne contactati .

Centrale termice pe gaz

Centrale termice pe gaz

Avand in spate o experienta de peste 20 de ani, firma noastra reprezinta alegerea ideala pentru incalzirea caminului dvs. Comercializam echipamente termice casnice si industriale ale marcilor Viessmann, Ferroli, Beretta, Protherm, Motan, Atmos, Arca si altele. Oferim consultanta tehnica, executie, puneri in functiune, service garantie si post garantie,livrare la domiciuliul clientului.