Servicii

Executii instalatii termice apa si gaz
Cu o experienta de 16 ani in domeniul instalatiilor termice, sanitare si gaz, precum si al montajului de centrale termice si cazane industriale, putem garanta ca orice lucrare executata de catre echipele noastre este de cea mai buna calitate atat din punct de vedere al manoperei cat si al materialelor folosite. Dispunem de patru echipe, fiecare avand in componenta doi instalatori si un sudor autorizat ISCIR, care sunt capabile sa realizeze instalatii termice, sanitare, apa, gaz, s.a., cu toate tipurile de material agreate tehnic pe piata din Romania. Echipele de montare sunt ajutate de serviciul proiectare si inginerii de specialitate, pentru atingerea standardelor societatii si cerintelor clientului.
Montare / Instalare centrale termice si aparate de aer conditionat
Firma este autorizata ISCIR si ANRGN pentru montajul centralelor termice si a aparatelor de aer conditionat. Asiguram montaje de cazane murale precum si instalatii termice industriale cu tiraj fortat sau natural, inclusiv cazane cu combustibil gazos, solid sau lichid.
Proiectare instalatii termice apa si gaz
Patru ingineri, asigura serviciile noastre de proiectare instalatii termice, gaz, apa, canalizare si aer conditionat. Societatea noastra este autorizata ISCIR , ANRGN , SR EN ISO 9001 , ISO 14001 , OHSAS 18001 , pentru proiectarea, executia, verificarea si revizia instalatiilor si sistemelor de distributie a gazelor naturale.
Service / Reparare centrale termice si aparate de aer conditionat
Service / Reparare centrale termice si aparate de aer conditionat
Verificare tehnica periodica si autorizare functionare
Normele ISCIR prevad autorizarea centralei termice o data la maximum 2 ani. Verificare tehnica periodica si autorizare functionare